Wij zijn VCA* beoordeeld

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Een VCA-certificaat is niet verplicht maar toont wel duidelijk aan dat een bedrijf aan alle veiligheidsvereisten voldoet. Als meest bekende en meest gevraagde certificering zetten we VCA graag in om de veiligheid op onze werkplek te vergroten.

Belang van veiligheid, gezondheid en milieu

Bij BKMS hechten we heel veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving. Bovendien willen we de vooruitgang graag op de voet blijven volgen. We zijn als bedrijf VCA*-beoordeeld en in het bezit van alle nodige attesten om onze werknemers te beschermen, zoals risicoanalyse en veiligheidsplanning.

Bekwame en verantwoordelijke medewerkers

De VCA-opleidingen zijn kwalitatief en hoog aangeschreven. Daarom vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA-attest (B-VCA). Al onze leidinggevenden moeten het attest ‘VCA leidinggevende’ (VOL-VCA) behalen. Dat is zowel voor hen als voor hun collega’s een extra bevestiging dat zij de verantwoordelijkheid over de veiligheid van hun team kunnen dragen.

Wie zijn wij?

Bouwonderneming BKMS BV is een erkend aannemer gevestigd in Antwerpen. Nieuwbouw of renovatie, modern of klassiek, woning of kantoorruimte, villa of appartement, …? Wij zetten onze schouders graag onder elk bouwproject en zorgen voor de beste vakmensen op de juiste plaats!

Meer informatie